Announcement

Collapse
No announcement yet.

Did I install everything?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • steinra
    replied
    Re: Did I install everything?

    Glad to help!!!

    Leave a comment:


  • Dagger
    replied
    Re: Did I install everything?

    Ahh, Thanks a lot. I think I now know what I did wrong.

    Leave a comment:


  • steinra
    replied
    Re: Did I install everything?

    In the kit of parts, there should be an envelope with labview printed on it. In there will be a DVD that if you use the classmate pc (netbook) to program the robot you may have to install labview on it. Since the classmate does not have a cd/dvd drive you will need to use another computer to copy the dvd contents onto a flash drive large enough so you can install from there.

    If you have the resources I would recommend installing labview on a different computer from the classmate/driver station. The larger screen on the other pc will make programming easier.

    If you do not have other laptop/desktop resources, the classmate/driver station will work.

    Note: On the envelope, and on a piece of paper in the envelope is a license (serial number) code you will need to enter during the setup process.

    Hopefully this will help you get started!

    Randy

    Leave a comment:


  • Dagger
    started a topic Did I install everything?

    Did I install everything?

    So I am the chief programmer of our team, I have installed all of the programs in the NetBook they gave us at the Kick-Off, but I think I am missing some crucial part of the software, the part that allows LabView to program the cRIO. Does anyone have a list of all that must be installed in the NetBook or know what I did wrong?

    This is our first FRC Competition, so we do not have much experience.
Working...
X